Home

Welkom op de nieuwe website van Bolder Veevoederfabriek B.V. !!

Veevoederfabriek Bolder B.V. heeft een lang verleden in productie en handel van hoogwaardige voeders.

Rond 1930 is op de locatie in Angeren begonnen met productie van veevoeders. In de loop der jaren is de productielocatie uitgebreid.

Kwaliteit, service en optimale resultaten bij de klanten is het belangrijkst Bolder.

Wij vinden het vanzelfsprekend om moderne technieken in te zetten die helpen dit doel te bereiken. Hiervoor ontwikkelen wij economisch aantrekkelijke voedingsconcepten. 
Essentieel hierbij is overdracht van informatie, kennis en adviezen, die moeten leiden tot een optimaal financieel resultaat en het bereiken van de doelstellingen van onze klanten.

Om optimaal te kunnen blijven produceren en leveren heeft Bolder in oktober 2011 een samenwerking aangegaan met Geurts Mengvoeders in Nistelrode.

 De productie in de fabriek in Angeren is gestaakt. De veevoeders worden nu op andere locaties geproduceerd naar recept en wensen van Bolder. Hierdoor kunnen de samenstellingen en de  kwaliteit van de voeders gewaarborgd blijven.

Door de samenwerking met Geurts Mengvoeders kunnen wij onze klanten nog meer bieden ten aanzien van mengvoer en voedingstechnische zaken, gezondheidszorg, klimaatbeheersing, stallenbouw, wetgeving, quotumbemiddeling, subsidie-aanvragen.

U krijgt advies dat hout snijdt!

Dankzij onze ervaring zien en herkennen wij nieuwe mogelijkheden voor u. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van:

geurtsmengvoeders